Verhuizing

Verhuizing

Begin augustus gaat AAM VOF verhuizen van Businesspark Meerdijk naar Noordbarge. Omdat de verhuurder aan de Ullevi de kantoorruimte voor eigen gebruik nodig heeft, zijn we voor AAM op zoek gegaan naar andere kantoorruimte. Op het nieuwe adres hopen we de dienstverlening verder te kunnen verbeteren en een goede stap voor de toekomst te hebben gezet.

Het nieuwe adres wordt:
AAM VOF
Hooggoorns 14
7812 AM  Emmen

Omdat we het aantal faxen in de afgelopen jaren op één hand kunnen tellen, is besloten het faxnummer te laten vervallen. Wel krijgt AAM een nieuw telefoonnummer.

De algemene contactgegevens worden als volgt:
Telefoon: 0591 – 239 321
Website: www.aa-m.nl
Email: info@aa-m.nl

In verband met de verhuizing en inrichting is het mogelijk dat AAM de eerste dagen van augustus minder goed bereikbaar zijn. Ook kan het zijn dat het antwoord op uw vraag iets langer duurt dan u gewend bent.

We vragen om uw begrip en vertrouwen erop vanaf maandag 13 augustus weer volledig operationeel en bereikbaar te zijn. We hopen u dan ook snel op het nieuwe adres te mogen ontvangen.